A Secret Weapon For خطرات بیماری پارکینسون
A Secret Weapon For خطرات بیماری پارکینسون
Blog Article
هماکنون یا در گذشته بیمار دچار بیماریهای دیگری بوده است؟
علیرغم این که فیزیوتراپی بر روی بروز فیزیکی ناهنجاری تمرکز می کند ، ولی فراموش نکنید که علائم دیگر تاثیرگذار بر روی سبک زندگی شخص نیز باید مد نظر قرار داده شود.
پژوهشگران در سال ۲۰۱۷ روشی برای تشخیص زودهنگام بیماری پارکینسون پیشنهاد کردند. این روش از سیستمی رایانهای تشکیل شده که نرمافزار تخصصی و تبلت (برای تشخیص سرعت نوشتن) و مداد (برای اندازهگیری فشار واردهی بیمار) را شامل میشود.
جدیدترین روشهایی که برای درمان این بیماری در نظر گرفته شده است، ژن درمانی و استفاده از سلولهای بنیادی است که ممکن است دسترسی به آنها سخت باشد اما تا حد زیادی کمک کننده اند.
بر اساس تحقیقات زیادی که انجام شده است، با استفاده از سلولهای بنیادی میتوان برای درمان بیماری پارکینسون اقدام کرد. در این روش سلولهای بنیادی به طور مستقیم به قسمتهای آسیب دیده ی مغز وارد میشوند.
به طور میانگین ، طول عمر افراد مبتلا به پارکینسون ۸۱ سال محاسبه شده که با میانگین امید به زندگی جهانی برابر است. اما باید پذیرفت که بیش از هر چیزی ، امید به زندگی و طول عمر افراد به روحیه فرد و اینکه آیا واقعا درمان را جدی و به امید بهبودی دنبال می کند یا خیر ، وابسته است : ممکن است فردی در سن پائین به پارکینسون دچار شود ، مدت زیادی با بیماری دست و پنجه نرم کرده ولی نهایتا شکست بخورد ولی یک فرد ۶۵ ساله مدت کمی درگیر بیماری باشد و نهایتا بیش از ۸۱ سال هم زندگی کند.
جیمز پارکینسون بیماری پارکینسون را بهطور رسمی در سال ۱۸۱۷ در مقالهای با عنوان رسالهای در زمینهی فلج لرزشی معرفی کرد. جیمز پارکینسون پزشکی ساکن لندن بود که علائم کلاسیک پارکینسون را در سه نفر از بیماران خود و نیز سه فرد رهگذر در خیابان مشاهده کرده بود. مقالهی او شرح روشنی از برخی از علائم اصلی این بیماری بود: لرزش و سختی و استوارنبودن قامت.
این پمپ ترکیبی از لوودوپا و کاربی دوپا را ارسال می کند. به منظور استفاده از پمپ ، پزشک باید یک عمل جراحی انجام دهد تا پمپ را در نزدیکی روده کوچک قرار دهد.
قبلیقبلبهترین قرص برای پارکینسون
تیم نویسندگان دکتر مایکو تیم نویسندگان دکتر مایکو می کوشد تا در هر مقاله همیشه سه نکتهی کاربردی بودن، جامع بودن و مخاطب محور بودن در اولویت قرار داشته باشد.
از جمله راه های درمان غیر تهاجمی برای پارکینسون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پارکینسونیسم همچنین ممکن است در افرادی دیده شود که به مشکلات عصبی دیگری نظیر آلزایمر، بیماری لوییبادی، بیماری کروتزفلد یاکوب، بیماری ویلسون و بیماری ھﺎﻧﺗﯾﻧﮕﺗون مبتلا هستند.
به عنوان مثال، صدمات ناشی از زمین خوردن یا مشکلات مرتبط با زوال عقل می توانند کشنده باشند.
از بیمار مبتلا به پارکینسون می خواهد دست خود را در حالی که به طور ریلکس نشسته ، شل کند تا به این ترتیب در صورت وجود لرزش در دست بیمار حتی در چه دارویی برای بیماری پارکینسون خوب است حین استراحت ، متوجه آن گردد.